We aren't just a company, we're a group of fun people!

All our coaches have been trained at the CE Int’l Academy – our educational sector. They have undergone two years of training, at least, and more than 350 hours of study in evidence-based coaching theories and practices. Learn more

Some fun facts

Great people

To become great coach you have to
be first a interesting individual.

GREAT PEOPLE

To become great coach you have to 
be first a interesting individual.

GREAT PEOPLE

To become great coach you have to 
be first a interesting individual.

GREAT PEOPLE

To become great coach you have to 
be first a interesting individual.

GREAT PEOPLE

To become great coach you have to 
be first a interesting individual.

GREAT PEOPLE

To become great coach you have to 
be first a interesting individual.

Our Coach
Eleni Matraki

Ονομάζομαι Ελένη Ματράκη είμαι 40 ετών και ζω στη Λάρισα.  Έχω σπουδάσει Γαλλική Φιλολογία και Νομική και έχω κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διδακτική των γλωσσών και στις Γλώσσες και τον Πολιτισμό των χωρών της ΝΑ Ευρώπης. Έχω εργαστεί επί σειρά ετών ως καθηγήτρια γαλλικών, αγγλικών και ισπανικών και από το 2004 μέχρι σήμερα διατηρώ δικηγορικό γραφείο στη Λάρισα. Το Μάιο του 2014 ολοκλήρωσα το πρόγραμμα Advanced Diploma in General & Specific Coaching Skills της Coaching Evolution Academy ( Greece) με ειδίκευση στο Life Coaching.   Ως life coach επιθυμία μου είναι να βοηθήσω τους άλλους να συντονιστούν με τις αξίες τους, να αναλάβουν δράση, να ανακτήσουν τον έλεγχο της ζωής τους, να γίνουν ευρηματικοί και επινοητικοί, να αποκτήσουν συναισθηματική ευεξία, να νοιώσουν αυτοεκτίμηση  και να επαναπρογραμματίσουν το μυαλό τους, ώστε να αισθανθούν τελικά την ολοκλήρωση και την ευτυχία που όλοι μας αναζητούμε. Λόγω απόστασης από την Αθήνα, οι συνεδρίες γίνονται και μέσω Skype.

Our Coach
Ioanna Giatsi

Ονομάζομαι Ιωάννα Γιάτση, είμαι χειρούργος οδοντίατρος και διατηρώ ιδιωτικό οδοντιατρείο. Η επαφή μου με το coaching έχει αρχίσει εδώ και πολλά χρόνια, διαβάζοντας σχετικά βιβλία για την προσωπική μου αυτοβελτίωση. Όταν όμως αποφάσισα να το σπουδάσω κατάλαβα την πραγματική του αξία. Η επίδραση επάνω μου ήταν καταλυτική σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Συνειδητοποίησα και εξέλιξα τις δεξιότητές μου, έλυσα προβλήματα που θεωρούσα δισεπίλυτα και συνεχίζω!
Σκοπός μου, να βοηθήσω όσους θέλουν να περπατήσουν σε αυτόν τον δρόμο, όντας συνοδοιπόρος με συνειδητή αφοσίωση, γνώσεις και πραγματικό ενδιαφέρον.
Επιπλέον, με τη συμβολή και του business coaching, σκοπεύω να βοηθήσω τους συναδέλφους μου οδοντιάτρους με σεμινάρια και προσωπικές συνεδρίες. Ελπίζω όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα να επενδύουμε στον εαυτό μας. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω σε αυτό.

Our Coach
Maria Petropoulou

Ονομάζομαι Μαρία Πετροπούλου, ασχολούμαι με τις γραφικές τέχνες και εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα. Έχω σπουδάσει γραφιστική, υποκριτική και coaching.
Το coaching υπήρξε για μένα αποκάλυψη. Έμαθα τεχνικές με τις οποίες μπορώ να διαχειρίζομαι και να εξελίσσω τον εαυτό μου, κατά συνέπεια και τη ζωή μου. Υπήρξε η απόδειξη για τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας και η μέθοδος για να αξιοποιούμε αυτή τη δύναμη. Μέσα από το coaching αναγνωρίζουμε τις δυνατότητές μας και εκτιμούμε τη μοναδικότητά μας. Το προσωπικό μου ταξίδι μέσα από το coaching είχε αναγνώριση, ανάπτυξη, εκτίμηση και το συναίσθημα που κέρδισα είναι πληρότητα.
Σκοπός μου, να βοηθήσω όσους θέλουν να ζήσουν τη ζωή που πραγματικά επιθυμούν.
Όσο μαθαίνεις, αποδέχεσαι, αναπτύσσεις, εκτιμάς και γνωρίζεις τον εαυτό σου, τόσο δυναμώνεις τις σχέσεις σου, κάνεις τις δικές σου επιλογές και γίνεσαι ιδανικό μέλος μιας ιδανικής κοινωνίας. Απώτερος σκοπός μου είναι ακριβώς αυτός. Ιδανική παιδεία, για μια ιδανική κοινωνία. Όλα κινούνται και όλα αλλάζουν, το ίδιο κι εμείς. Μαρία.

Our Coach
Dimitra Kassari

Ονομάζομαι Δήμητρα Κάσσαρη και είμαι business coach και συγγραφέας. Διαθέτω εργασιακή εμπειρία 10 ετών σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες στην Ολλανδια. Έχω σπουδάσει Communication Science στο Πάντειο Πανεπιστήμιο καθώς και Conflict Resolution and Governance στο Πανεπιστήμιου του Άμστερνταμ. Αυτή τη στιγμή, μοιράζω το χρόνο μου ανάμεσα σε Αθήνα και Άμστερνταμ.

Our Coach
Aspa Linardatou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, όπου και σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός. Μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, επιστροφή στην Ελλάδα με πολύ κέφι για δουλειά και δημιουργία, ένα ακόμα μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Ελεύθερος επαγγελματίας εδώ και 15 χρόνια, μαμά  δύο υπέροχων αγοριών και πλέον εκπαιδευόμενη Life Coach.
Στόχος μου να αποκτήσω τις δεξιότητες , μέσα από τη δική μου συνεχή εξέλιξη, ώστε να παρακινώ και να εμψυχώνω τους ανθρώπους να ανακαλύψουν το δυναμικό τους και να απολαύσουν τη ζωή.

Our Coach
Christina Chamilothori

Ονομάζομαι Χριστίνα Χαμηλοθώρη, είμαι μητέρα μιας μικρής κόρης και μένω στην Αθήνα. Η εργασιακή μου εμπειρία ξεκίνησε το 1995, όπου και εργάστηκα στην οικογενειακή μας επιχείρηση ως υπεύθυνη του τμήματος πωλήσεων. Στη συνέχεια, άλλαξα εργασιακό κλάδο και εργάστηκα στο χώρο του λογιστηρίου σε μεγάλες ελληνικές εμπορικές επιχειρίσεις επί δεκαετίες. Η έλευση του πρώτου μου παιδιού θα αποτελέσει τον λόγο που θα αποφασίσω να απέχω για λίγο από τον εργασιακό στίβο. Κατά τη διάρκεια αποχής μου από την εργασία εμβάθυνα στις προσωπικές μου αναζητήσεις και φοίτησα στη σχολή Coaching Evolution Int’l Academy απ’ όπου και πιστοποιήθηκα ως Practitioner Life Coach.
Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα από την ενασχόλησή μου με το Life Coaching κατάφερα να ιεραρχήσω τις σκέψεις και τις προσδοκίες μου με τέτοιο τρόπο ώστε να ανασυγκροτήσω τις δυνάμεις μου και να αναλάβω δράση σε μια εποχή όπου η πλειονότητα των ανθρώπων δοκιμάζεται σε όλα τα επίπεδα.

Our Coach
Mary Stravoravdi

Ονομάζομαι Μαίρη Στραβοράβδη, είμαι αρθρογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός. Σπούδασα Παιδαγωγικά και  Αργυροχρυσοχοΐα, αγαπώ τις τέχνες και τη φιλοσοφία, τα ταξίδια, την εσωτερική αναζήτηση. Έχω παρακολουθήσει ημερίδες προσωπικής ανάπτυξης και πρόσφατα ολοκλήρωσα την προσωπική μου ψυχοθεραπεία (ομαδική/ ατομική, συστημικού τύπου) διάρκειας 8 ετών.

Με το coaching ασχολήθηκα με περιέργεια και αμφισβήτηση και ακόμα το κάνω! Είναι όμορφο να πιστεύεις πως έχει κι άλλο και να τολμάς να το ανακαλύπτεις! Εσύ τι πιστεύεις;

Our Coach
Chris
gatsios

Το όνομα μου είναι Χρήστος Γάτσιος. Έχω επιλέξει το Life Coaching και πιστεύω πως είναι μια αποτελεσματική μέθοδος προπόνησης του μυαλού, με σκοπό να σου λύσει τα προβλήματα της καθημερινότητας και να βάλει ένα οριστικό τέλος στα αδιέξοδα & μπλοκαρίσματα που σε κρατάνε με πείσμα σε αδράνεια και δε μπορείς να ανοίξεις το δρόμο για ένα γαλήνιο και πρόσχαρο μέλλον. Σκοπός μου, λοιπόν, είναι να προπονήσω το μυαλό σου να σκέφτεται και να έχει σα στόχο τη μόνιμη αλλαγή στη συμπεριφορά ώστε να γίνεται η κινητήρια δύναμη και ώθηση όταν τα πράγματα γύρω σου δεν είναι καλά, όταν δε νιώθεις ικανοποίηση από τη ζωή, απ' τις αντιξοότητες και από αυτήν την αρνητική δύναμη που πλήττει την αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση, αυτοπειθαρχία, αυτοεπίγνωση, τον αυτοέλεγχο & αυτοσεβασμό σου και δρα ως εχθρός.
Η ειλικρίνεια μαζί με την εχεμύθεια είναι τα βασικά στοιχεία για την ανάπτυξη μιας καλής σχέσης μεταξύ μας. Γνωρίζω ότι από τη φύση σου είσαι ευρηματικός και δημιουργικός άνθρωπος. Πόσο πολύ θα ήθελες να μάθεις και να χρησιμοποιείς την πλήρη δυναμική των ικανοτήτων σου; Το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει και γεμίσει πρώτα εσένα και μετά εμένα, το βραβείο μας θα είναι η ευτυχία που θα ξεχειλίζει απ' το λαμπρό χαμόγελο, που είχες ξεχάσει ότι βρίσκεται κάτω απ'τη μύτη σου.

Our Coach
Despina Rousouneli

Ονομάζομαι Δέσποινα Ρουσουνέλη, είμαι 36 ετών και ζω στην Αθήνα. Έχω σπουδάσει λογιστικά και έχω ολοκληρώσει την εκπαίδευση του ορκωτού λογιστή (ACA). Εργάστηκα για έξι χρόνια στο εξωτερικό σε αυτόν τον τομέα και στη συνέχεια για τρία χρόνια στο τμήμα εσωτερικού ελέγχου ελληνικής τράπεζας. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια διατηρώ ένα κουκλίστικο μαγαζί στους Αμπελόκηπους. Το Μάιο του 2014 ολοκλήρωσα το πρόγραμμα Advanced Diploma in General & Specific Coaching Skills της Coaching Evolution με ειδίκευση στο Life Coaching.   Ξεκίνησα το πρόγραμμα με σκοπό να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου και ολοκληρώνοντάς το είχα επιτύχει να αλλάξω τον τρόπο σκέψης μου που μέχρι τότε εμπόδιζε το στόχο μου: να ζω όπως εγώ επιθυμώ! Ως Life Coach είμαι σε θέση να σε βοηθήσω να εναρμονίσεις τους διαφορετικούς τομείς της ζωής σου, να εξελίξεις την αυτογνωσία σου, να ανακτήσεις την αυτοεκτίμησή σου, να αποκτήσεις συναισθηματική πληρότητα, να πετύχεις τους στόχους σου. Δεν έχει σημασία αν η αλλαγή που θα επιλέξεις θα είναι μικρή ή μεγάλη αρκεί να είσαι έτοιμος να δουλέψεις με τον εαυτό σου και να δοκιμάσεις καινούργιες συμπεριφορές που εσύ θα ανακαλύψεις. Μη διστάζεις! Έλα να ξεκινήσουμε μαζί το ταξίδι της αλλαγής ώστε να κατακτήσεις τη δική σου ευτυχία. Γιατί η ευτυχία δεν είναι πολυτέλεια, είναι δικαίωμα!

coaching evolution

our family: all the coaching categories

certification
(2-5 leksis gia auto)
life
(2-5 LEKSIS GIA AUTO)
international
(2-5 LEKSIS GIA AUTO)
executive
(2-5 LEKSIS GIA AUTO)
health & wellness
(2-5 LEKSIS GIA AUTO)

rosettasoft team

The Rosettasoft team is a one of a kind combination of skills and talent which has the ability to deliver top quality projects of technical and programming nature with speed and accuracy. We focus on your needs, establish an initial benchmark of success with you and then we exceed this to deliver a state-of-the-art outcome.